Героєм вирушив у засвіти 26-річний Захисник України Денис Митрофанов

22 жовтня 2024 р. 20:04

22 жовтня 2024 р. 20:04


Триває смертельна битва добра зі злом, світла з темрявою, справедливості з нелюдською зловісністю, правди з отруйною брехнею. Продовжуємо вірити в своїх Захисників і Захисниць. Продовжуємо працювати на переможний мир в Україні. І, на превеликий жаль, продовжуємо втрачати кращих із кращих…

Із болем та сумом вимушені повідомити про непоправну втрату, якої зазнала бердичівська громада: у боях за Україну, за її волю, незалежність й територіальну цілісність на Харківщині геройськи загинув 26-річний бердичівлянин Денис Митрофанов. Наш земляк знаходився на війні з кінця квітня 2022-го, увесь цей час виявляючи мужність, стійкість, професіоналізм та відданість Україні, українському народові. Славний, доблесний Воїн. Один із тих, на кому тримається українська держава.

Вічна Пам’ять та Шана тобі, Герою! Честь!

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Дениса Митрофанова та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Героєм вирушив у засвіти 26-річний Захисник України Денис Митрофанов

Джерело: berdychiv-rada.gov.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua