Закарпатські команди опинилися за межами призової трійки

26 липня 2024 р. 11:46

26 липня 2024 р. 11:46


22 25 липня на пляжному майданчику ужгородського стадіону «Спартак» відбувся чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків 2010-2011 р.н.

Учасниками чемпіонату стали сім команд, серед яких були три закарпатські. Напередодні старту колективи поділили на дві групи. До групи А ввійшли: ОДЮСШ Спартак з ІВС м. Хуст, КЗ «СДЮСШОР з гандболу» ЗОР м. Ужгород, та Кіровоградська обл. Квартет Б складався з КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради», МДЮСШ №3 м. Вінниця, Одеси та КДЮСШ-1 Харківська обл.

У групі А кращою була команда Кіровоградської обл., котра перемогла обох суперників. Ужгородський колектив мав у своєму активі одну звитягу: вона була здобута в протистоянні з хустянами. Відповідно представники обласного центру стали другим, а хустяни – третіми.

У групі Б тріумфували одесити, які зуміли обіграти всіх своїх опонентів. МДЮСШ №3 м. Вінниця з двома перемогами стала другою. КДЮСШ-1 Харківська обл. обіграла тільки КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради». Відповідно гості посіли третю сходинку, а закарпатці – четверту.

У рамках 1/4 фіналу всі закарпатські команди зазнали фіаско. Були зафіксовані наступні результати:

КПНЗ «ДЮСШ Тячівської міської ради» – Кіровоградська область – 0:2

КЗ «СДЮСШОР з гандболу» ЗОР м. Ужгород – КДЮСШ-1 (Харківська область) – 0:2,

ОДЮСШ Спартак з ІВС м. Хуст – МДЮСШ №3 м. Вінниця – 1:2.

Таким чином наші спортсмени припинили боротьбу за нагороди й сконцентрувалися на бортьбі за 5–7 місця. Ужгородська команда перемогла тячівців (2:0) і хустян (2:1) та посіла п’яте підсумкове місце. Хустяни змогли перемогти тячівців (2:0) і стали шостими. Відповідно колектив з Тячева зайняв останню, сьому, позицію.

Чемпіоном України з пляжного гандболу серед юнаків 2010-2011 р.н. стала Одеса, котра у фіналі здолала срібного призера – команду Кіровоградської обл. (2:0). «Бронза» дісталася КДЮСШ-1, котра в боротбі за 3-тє місце обіграла МДЮСШ №3 м. Вінниця (2:1).

Відзначимо, що представник КЗ «СДЮСШОР з гандболу» ЗОР м. Ужгород – Максим Бегені – був визнаний найкращим захисником змагань.

Зазначимо, що чемпіонат України серед дівочих команд цієї вікової категоріях не проводився, оскільки не заявилася необхідна мінімальна кількість команд.

Олег МИКИТА

Закарпатські команди опинилися за межами призової трійки

Джерело: ko.net.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua