Низку питань висвітлили сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради

04 вересня 2024 р. 18:15

04 вересня 2024 р. 18:15




Низку питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

Зокрема, підтримали Програму надання допомоги на утримання та експлуатацію фондів в/ч А4056 в Ужгороді на 2024-2025 роки та Програму забезпечення заходів з оборонної та мобілізаційної роботи на 2025-2027 роки. Документи ще внесуть на розгляд сесії міської ради.

Проголосували і за Положення та склад комісії зі встановлення факту здійснення особою постійного догляду. У документі прописано Порядок встановлення факту здійснення особою постійного догляду, розроблений відповідно до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», пункту 61 постанови Кабінету Міністрів України від 16.05.2024 року № 560 «Про затвердження Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період» (зі змінами).

Крім того, підтримали проєкти рішень про надання підприємцям паспортів відкритих літніх майданчиків, про зовнішню рекламу, про укладення договорів найму жилого приміщення, приватизацію державного житлового фонду тощо.

Затвердили акти списання багатоквартирних будинків із балансу міста – йдеться про будинки на вул. Шандора Петефі, 2, вул.Шандора Петефі, 2а, вул. Спиридона Черкасенка (Петра Чайковського), 10, вул. Волонтерів (Верещагіна).

Також погодили, зокрема, і Програму фінансування видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Ужгороді на 2025-2027 роки. Документ внесуть на розгляд сесії міської ради.

Низку питань висвітлили сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради

Джерело: transkarpatia.net

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua