На Закарпатті провели в останню путь Героя - прикордонника

06 вересня 2024 р. 08:20

06 вересня 2024 р. 08:20


🖤🕯НА ЗАКАРПАТТІ ПРОВЕЛИ В ОСТАННЮ ПУТЬ ГЕРОЯ-ПРИКОРДОННИКА ЛЕОНІДА ТИТОНЕНКА

Прикордонники Чопського загону попрощалися з полеглим у бою за Україну побратимом штаб-сержантом Леонідом Титоненком. Воїн загинув 20 липня 2023 року під час виконання бойового завдання на Донеччині.

Леонід Леонідович народився 15 березня 1988 року у селі Демечі Ужгородського району. Після завершення навчання в Ужгородському професійному машинобудівному ліцеї у 2007 році був призваний на строкову службу, після чого підписав контракт з Державною прикордонною службою та та виконував військовий обов’язок у підрозділах Чопського прикордонного загону.

У березні 2023 року Леоніда Титоненка було призначено на посаду інспектора прикордонної служби - водія у відділ прикордонної служби «Чоп (тип С»), у складі якого він згодом вирушив на схід України. Штаб-сержант Леонід Титоненко мужньо та самовіддано виконував бойові завдання, разом з побратимами даючи гідну відсіч ворогові на Бахмутському напрямку. 20 липня минулого року прикордонник разом з побратимами потрапили під масований обстріл. З того часу донедавна штаб-сержант Леонід Титоненко вважався зниклим безвісти. Лише через рік його тіло вдалося знайти та ідентифікувати.

Героя поховали у його рідному селі Демечі. Попрощатися з ним прийшли рідні, друзі, побратими. Без сина, батька та чоловіка залишилися його матір Ганна, діти Назар, Матвій і Анастасія та дружина Мар’яна.

🕯🇺🇦Світла пам’ять та вічна слава полеглому захисникові України! Щирі співчуття рідним і друзям💔.

На Закарпатті  провели в останню путь Героя - прикордонника

Джерело: transkarpatia.net

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua