Як обрати посудомийну машину в режимі онлайн, щоб потім не шкодувати

06 вересня 2024 р. 18:53

06 вересня 2024 р. 18:53


До холодильника, духової плити та пралки в кухонному просторі ідеально вписується і посудомийна машина. Це дуже корисна річ (і тут жінки з цим погодяться одноголосно), яка дуже полегшує життя сучасних людей, які, як правило, мають дуже щільний робочий графік.

І якщо ви таки прийняли рішення купити посудомийну машину https://comfy.ua/ua/dishwasher/tip_posudomoechnoj_mashiny__vstraivaemaja/ і онлайн-режимі, кілька хороших і перевірених порад, про які далі йтиметься у статті, обов’язково стануть вам у нагоді.

Який тип посудомийки вам потрібен

На нинішній час виробники побутової техніки пропонують два різновиди посудомийних машин:

  • Вбудована

Прекрасний варіант для тих, хто хоче, аби посудомийка гармонійно вписувалася в інтер'єр кухні.

  • Окремостояча

Вибір тих, у кого кухонні меблі не мають спеціального місця під вбудування посудомийної машини. Але такий варіант можна встановити будь-де, де є місце, наприклад, в куті приміщення.

Обираємо підхожий розмір

Можна обирати між широкими (60 см) і вузькими (45 см). Перший варіант є повнорозмірним, вміщає велику кількість брудного посуду та кухонних аксесуарів, тоді як компактні – хоч і приваблюють малими габаритами, утім, поміститься туди на так багато посуду.

Програми миття посуду

Це один з важливих критеріїв, на який варто звернути особливу увагу.

Дуже важливо, щоб посудомийна машина мала достатню кількість різноманітних режимів, як, наприклад, економ (ощадливе споживання води та електроенергії); швидке миття (якщо посуд не надто забруднений), інтенсивне миття (якщо посуд сильно забруднений) тощо.

Клас енергоспоживання

В нинішніх умовах – не менш важливий параметр, як і згадані вище.

Орієнтуйтеся на клас енергоефективності А, А+, А++ і вище. Бо це означатиме, що споживання електрики буде ощадним.

Крім того, зверніть увагу на споживання води. Як правильно, посудомийки беруть в середньому 10-15 літрів, але це все одно менше, аніж якщо б ви мили посуду під проточною водою.

Рівень шуму

Зазвичай посудомийні машини під час роботи створюють такий рівень шуму, що є допустимим (40-55 дБ). Утім, коли цей параметр має для вас особливе значення, не оминайте його під час читання характеристик і опису техніки.

Інші опції

До прикладу, це може бути додатковий висувний короб для столових приборів. Здавалося б це така дрібничка, але вона є дуже корисною і потрібно, даючи безліч переваг.

Вибір і покупка посудомийки – справа важлива, тому і потребує відповідного підходу. Врахуйте згадані вище критерії, віддавайте перевагу іменитим виробникам і відомим продавцям – це загалом допоможе зробити правильний вибір.

Як обрати посудомийну машину в режимі онлайн, щоб потім не шкодувати

Джерело: uzhgorod.net.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua