Майже два роки вважався зниклим безвісти: Хустська громада прощатиметься із молодим захисником

07 вересня 2024 р. 10:12

07 вересня 2024 р. 10:12


У бою за Україну, її суверенітет та незалежність, виконуючи свій військовий обов’язок, героїчно загинув Йосип Вовчок із міста Хуст , 15.05.2002 р.н.

Військовий 128 окремої гірсько-штурмової бригади зник безвісти ще 15.10.2022 року в районі с.Українка Херсонської області. Рідні не полишали надії та організовували пошуки зниклого військового. На днях стало відомо, що Йосип загинув, рятуючи побратима , який втратив обидві ноги, виніс його з поля бою, але сам підірвався на міні. Йому було всього 20 років.

Сьогодні, 7 вересня, відбудеться зустріч Героя. Однак про точний час наразі не відомо. Про це на своїй сторінці у Фуйсбуці повідомив волонтер Владислав Головко. Орієнтовно – до обіду.

Чин похорону відбудеться 8 вересня.

У неділю колона автомобілів формується від моргу, виїзд о 12:00. Кортеж рухатиметься вулицями І.Франка, Добровольців, Т.Шевченка, А.Волошина, Садова, Заводська, 35 (батьківська хата). Опісля колона прямуватиме до Собору Святого Вознесіння, де й проходитиме церемонія прощання із загиблим.

Жителів Хустської територіальної громади просять долучитися до створення живого коридору і віддати належну шану та гідно провести в останню дорогу нашого Захисника Йосипа Вовчка.

Щирі співчуття родині та вічна памʼять і слава Герою!

Майже два роки вважався зниклим безвісти: Хустська громада прощатиметься із молодим захисником

Джерело: zakarpattya24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua