Заробляти великі кошти може навіть дитина: юний українець довів це на своєму прикладі

07 вересня 2024 р. 20:22

07 вересня 2024 р. 20:22


Руслан Райнов народився 2005 року в місті Мелітополь. До 10 років ріс як звичайна дитина, не виявляючи особливого інтересу до знань чи заробітку. Однак, спостерігаючи за своїми однолітками, почав замислюватися над тим, як почати заробляти самостійно.

Юнак завжди захоплювався комп’ютеними іграми, соцмережами. Тож перша його робота в мережі була ставити лайки на потрібний контент. Так заробляв понад рік. А згодом замислився, що хоче заробляти більше. Випадково натрапив на рекламу криптобіржі Binance. Вирішивши ризикнути, і вклав свої зароблені 2000 гривень у криптовалюту. Юнаку вдалося зростити свій капітал із 2000 до майже 20 000 гривень. Нині у свої 19 вже готується до відкриття власної фірми.

Журналіст: Руслане, розкажи, як ти почав свій шлях до заробітку?
Руслан: Почалося все досить просто. Коли мені було 10 років, я почав заробляти в інтернеті, ставлячи лайки за 20 центів на годину. Це тривало більше року.
Журналіст: Що стало поворотним моментом у твоєму розвитку?
Руслан: Я натрапив на відео про інвестиції та важливість створення капіталу з малих років. Це надихнуло мене працювати більше та вкладати зароблені гроші у щось перспективне.
Журналіст: Як ти прийшов до криптовалют?
Руслан: Після того, як не зміг відкрити брокерський рахунок через вік, я вирішив спробувати криптовалюту. Вклав свої перші 2000 гривень у Dogecoin і за щасливим збігом обставин збільшив їх до 20 000 гривень.
Журналіст: Що ти робив після цього успіху?
Руслан: Я почав активно вивчати криптовалюти: читав статті, дивився відео, спілкувався в Telegram. Врешті-решт, я перейшов до трейдингу, вчився на власних помилках і поступово почав заробляти стабільно.
Журналіст: Яка твоя поточна діяльність?
Руслан: З кінця 2021-го та початку 2022 року я почав вивчати торгових ботів та все, що з ними пов’язано. Я тестував ботів на всіх можливих платформах і перепробував майже всі доступні. Після безлічі тестів я розробив свою стратегію використання ботів, яка зазнала безліч змін, але все ж таки стала основою моєї роботи і роботи моєї команди досі.

На даний момент мій основний фокус спрямований на управління капіталом у рамках довірчого управління, використовуючи торгових ботів, трейдинг та роботу зі спотовим портфелем.

Вже 12 вересня Руслан Райнов відкриває свою першу компанію під назвою CRYPTONAVIGATOR (@test_nest_crypto_bot)

На власному досвіді він довів, що коли є мотивація, заробляти великі кошти може навіть дитина.

Заробляти великі кошти може навіть дитина: юний українець довів це на своєму прикладі

Джерело: zakarpattya24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua