На Рахівщині у горах сильно травмувалася туристка

07 вересня 2024 р. 20:34

07 вересня 2024 р. 20:34


‼️Понад 2 км ⛰гірськими схилами та 🌳🌲лісом піднімалась наша 🚑бригада № 1203, щоб надати допомогу 42-річній львів’янці, яка травмувалась під час подорожі Апецькою полониною (Рахівський район).
«Повідомлення на лінію 103 надійшло о 13:03. Місцеві мешканці, що супроводжували туристів, розповіли, що, ймовірно, у жінки перелом гомілки, вона скаржиться на дуже сильний біль… Разом з водієм Іваном ПІПАШЕМ поїхали гірськими дорогами через с. Водиця до максимально доступної для нашого авто висоти, – розповідає фельдшер Олег ПАНЬКУЛИЧ. А далі взяли медикаменти, обладнання, ноші – і вже лісом та гірськими схилами – близько 2 км пішки йшли до травмованої пацієнтки».
✅ На місці пацієнтці надали знеболювальні препарати, іммобілізували кінцівку, поклали на ноші та почали транспортування до автомобіля. Дуже допомогли лісничі та місцеві мешканці, які разом з медиками доставили постраждалу до "швидкої". Потім доправили до 🏥Рахівської районної лікарні, де лікарі провели обстеження та забезпечили повний комплекс необхідної медичної допомоги.
🥰💕Дякуємо всім, хто долучився до порятунку та надав допомогу! Ви – справжні герої! #екстренамедичнадопомога #врятованежиття"

На Рахівщині  у горах  сильно травмувалася туристка

Джерело: transkarpatia.net

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua