У Мукачеві стартували змагання з бочі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарата

13 вересня 2024 р. 18:56

13 вересня 2024 р. 18:56


Сьогодні на базі Мукачівського СОК ДЮСШ розпочалися змагання відкритого кубку Закарпатської області з бочі, в яких беруть участь спортсмени з ураженням опорно-рухового апарата. Турнір присвячений Дню фізичної культури та спорту.

У змаганнях беруть участь 12 команд, у складі яких 55 спортсменів із 10 областей України та міста Києва.

Мукачево представляють 8 спортсменів, які уже показали високий рівень підготовки та налаштовані на перемогу. Фінальні змагання відбудуться в неділю, де й визначаться переможці турніру.

На урочистому відкритті змагань до учасників звернувся начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Мукачівської міської ради Михайло Лабош, який побажав спортсменам нових звершень та успіхів. Він також вручив грамоти Мукачівської міської ради за вагомий внесок у розвиток спорту. Серед нагороджених – керівник Мукачівського міськрайонного товариства інвалідів вазо-моторної системи «Криниця» Володимир Кобин та спортсмени, які вибороли призові місця на попередніх всеукраїнських змаганнях з бочі.

Окрім змагальної частини, для учасників та гостей заходу виступили творчі колективи МЦДЮТ, які подарували танцювальні та вокальні номери.

Про це повідомляє Мукачівська міська рада.

У Мукачеві стартували змагання з бочі серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарата

Джерело: ko.net.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua