На Закарпатті судитимуть організаторів незаконного продажу сигарет у кінотеатрі та комп’ютерних клубах

14 вересня 2024 р. 17:33

14 вересня 2024 р. 17:33


Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Закарпатській області завершили досудове розслідування стосовно трьох учасників організованої злочинної групи, які займалися нелегальним продажем підакцизних товарів.

Інформує WestNews .

Слідством встановлено , що підприємець з Мукачева залучив до незаконної діяльності декількох мешканців області. Вони продавали електронні сигарети та заправки до них без ліцензії на оптову та роздрібну торгівлю підакцизними товарами. Продажі здійснювалися в кінотеатрі та комп’ютерному клубі.

Під час обшуків детективи вилучили електронні сигарети, рідини та комплектуючі до них, тютюн до кальяну, готівку, отриману від незаконної діяльності, а також чорнові записи з обліком підакцизної продукції. Загальна вартість вилучених товарів оцінюється в понад 1 млн гривень.

Наразі матеріали досудового розслідування з обвинувальним актом направлені до суду. Підозрюваним загрожує штраф від 85 до 170 тисяч гривень з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.

Досудове розслідування здійснювали детективи Територіального управління БЕБ у Закарпатській області, за оперативного супроводу співробітників УСБУ у Закарпатській області та 27 прикордонного загону імені героїв Карпатської Січі. Процесуальне керівництво здійснювала Закарпатська обласна прокуратура.

На Закарпатті судитимуть організаторів незаконного продажу сигарет у кінотеатрі та комп’ютерних клубах

Джерело: westnews.info (Закарпаття)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua