На Закарпатті звільнено очільника обласної МСЕК

21 жовтня 2024 р. 21:41

21 жовтня 2024 р. 21:41


21 жовтня голова Закарпатської обласної ради підписав розпорядження про звільнення керівника медико-соціальної експертної комісії Юрія Веклинця. Про це інформує Суспільне з посиланням на першого заступника голови Закарпатської обласної ради.

Відомо, що керівника обласної МСЕК звільнили після подання ним заяви, за згодою сторін. Рішення про звільнення він прийняв за власним бажанням.

Юрій Веклинець обіймав посаду керівника обласного МСЕК із жовтня 2017 року.

Нагадаємо, міністерство охорони здоровʼя провело перевірки та скасувало висновки про встановлення інвалідності 74 військовозобовʼязаним Хмельницьким МСЕК.

Як відомо, що приблизно понад 50 прокурорів Хмельниччини на чолі з обласним прокурором Олексієм Олійником оформили інвалідність, ймовірно, через корупційну схему Тетяни Крупи у МСЕК.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що сьогодні було проведено необхідні підготовчі наради перед засіданням Ради національної безпеки та оборони, яке буде присвячене корупційним випадкам пов’язаними з нечесною роботою медично-соціальних експертних комісій. Президент пообіцяв відповідне реагування на різних рівнях.

На Закарпатті звільнено очільника обласної МСЕК

Джерело: zakarpattya24.com

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua