Уламки розлетілися на кілометр - росіяни атакували село на Запоріжжі, поранені люди

26 липня 2024 р. 21:03

26 липня 2024 р. 21:03


Росіяни атакували село Лежине Запорізького району

"Ворог атакував дроном. Влучив у житловий будинок і спричинив пожежу сусідніх осель. Дві жінки та чоловік отримали поранення. Рятувальники оперативно ліквідували пожежу і надали необхідну допомогу" , - повідомив очільник ЗОВА Іван Федоров.

Внаслідок влучання ворожого боєприпасу в радіусі близько кілометра розлетілися вибухонебезпечні елементи, тож правоохоронці закликали місцевих мешканців дотримуватися заходів безпеки і контролювати перебування на вулиці дітей.

У разі виявлення небезпечних боєприпасів людей просять обмежити до них доступ та повідомити поліцію про таку «знахідку».

Зазначимо, що сьогодні вдень мешканці деяких районів Запоріжжя чули вибухи, проте офіційної інформації щодо цього досі не було. Ймовірно, гучні звуки були пов'язані саме з обстрілом села в Запорізькому районі.

Минулої ж доби росіяни атакували низку населених пунктів регіону, в тому числі і Запоріжжя, повідомили в поліції.

"Внаслідок ворожих обстрілів Запоріжжя, Кам’янського, Оріхова, Гуляйполя, Малої Токмачки, Новоандріївки, Роботиного, Малинівки та Левадного пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, транспортні засоби, господарчі будівлі та житлові будинки" , - повідомили правоохоронці.

Зазначимо, що жодної іншої інформації щодо обстрілу саме Запоріжжя ні міська, ні обласна влада не давала.

Раніше ми повідомляли, що росіяни обстріляли пожежно-рятувальну частину в Запорізькій області . В результаті горіла покрівля гаража на площі 400 кв.м та пошкоджено пожежно-рятувальний автомобіль. На щастя, вогнеборці знаходилися в укритті та не постраждали.

Уламки розлетілися на кілометр - росіяни атакували село на Запоріжжі, поранені люди

Джерело: zprz.city