Інформація про нового заступника мера Бердянська міститься на сайті "Миротворець"

03 вересня 2024 р. 09:28

03 вересня 2024 р. 09:28


Заступник міського голови Бердянська Руслан Пидорич потрапив на сайт «Миротворець», як «сепаратист» ще з 2015 року, за нібито схвалення анексії Криму, яке він демонстрував в своїх соцмережах

Ми вже повідомляли, що у травні 2024 року н ачальниця Бердянської міської військової адміністрації Вікторія Галіціна призначила заступником міського голови Бердянська мешканця Запоріжжя Руслана Пидорича . Виявилось, що з 2015 року Руслан Пидорич є в базі сайту «Миротворець» . Це сайт незалежної недержавної організації, яка створена групою вчених, журналістів та спеціалістів з питань дослідження ознак злочинів проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку.

Руслан Олександрович Пидорич тричі (у 2010, 2015 та 2020 роках) обирався в депутати Запорізької міськради від команди наразі підсудного за підозрою у держзраді колишнього співвласника «Мотор Січі» Богуслаєва. Із 2010 до 2015 року – він був депутатом Запорізької міської ради від Партії регіонів, у наступні рази — від політичної партії «Нова політика». У часи мерства Володимира Буряка був секретарем Запорізької міської ради.

Руслан Пидорич потрапив на сайт «Миротворець», як «сепаратист» ще 20.12.2015 року, за нібито схвалення анексії Криму. На сайті «Миротворець» додані скани з соціальних мереж пана Руслана, де він підтримує проросійські наративи.

На вподобання Пидорича в соцмережах раніше звернули увагу Запорізькі ЗМІ

"На своїх сторінках у соцсетях ділився новинами від екстремістської організації «Оплот», яка виступала проти вступу в ЄС, виправдовув анексію Криму росією", - зазначено на сайті "Миротворець".

Скріншоти вподобань Руслана Пидорича в мережі Однокласники Фото: Миротворець Скріншоти вподобань Руслана Пидорича в мережі Однокласники

Останні роки Руслан Пидорич майже не веде свої соціальні мережі. Принаймні у відкритому доступі на сторінці чиновника в мережі Фейсбук здебільшого розміщені аполітичні публікації, які не відображають його позиції стосовно повномасштабної війни та російської агресії проти України.

Нагадаємо згідно з тимчасовою штатною структурою виконавчого комітету Руслан Пидорич відповідає за соціальний блок Бердянська: освіта, гуманітарна політика, охорона здоров'я. За свою роботу з бюджету громади чиновник отримує приблизно 60000 гривень , в залежності від місяця.

Щиро сподіваємось, що проросійські погляди та переконання Руслана Пидорича залишились у минулому, бо мешканцям тимчасово окупованого Бердянська важливо знати, що містом керують люди, які щиро хочуть звільнити нашу країну від окупантів та не підтримують дій загарбників ні в Криму, ні в Харкові, ні в Бердянську.

Реклама

Інформація про нового заступника мера Бердянська міститься на сайті

Інформація про нового заступника мера Бердянська міститься на сайті

Інформація про нового заступника мера Бердянська міститься на сайті

Інформація про нового заступника мера Бердянська міститься на сайті "Миротворець"

Джерело: primorka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua