Центр жіночого лідерства: можливості для жінок під час війни

03 вересня 2024 р. 16:50

03 вересня 2024 р. 16:50


Як посилити можливості жінок у відповідь на гуманітарну кризу під час війни? Для цього у Запоріжжі відкрили Центр жіночого лідерства «100% Розвитку». Проєкт профінансовано міжнародними партнерами.

Тепер кожна жінка може прийти сюди, щоб віднайти простір комфорту, розвитку та безпеки. Посилити свої лідерські якості, взяти участь у майстер-класах чи тренінгах, розвинути нові та корисні навички можна за адресою: проспект Соборний, 212.

“Відкриваємо двері нетворкінгу для того, щоб кожна жінка змогла знайти по своїй зацікавленості заняття, – розповіла голова правління благодійної організації «Мережа 100% життя. Запоріжжя» Ірина Дорошенко. – Буде простір, наповнений різноманітними майстер-класами, інформаційними заняттями, психологічними групами, групами взаємопідтримки і різноманітними тренінгами. Загалом вони будуть спрямовані на розвиток жіночого лідерства, на підтримку жіночого лідерства.”

“Наші громадські організації, наші партнери допомагають нам імплементувати останні резолюції Ради безпеки ООН. зокрема, про залучення жінок до соціального, політичного та економічного життя, – зазначила секретар Запорізької міської ради Регіна Харченко. – Щоб посилювати цю залученість, потрібно жінок робити спроможними, надавати нові знання, зв’язки, якісь нові навички. Тож ми дуже тішимось, що створюються такі простори. Крім проведення відповідних тренінгів і надання нових навичок та компетенцій, тут буде і психологічна допомога, і соціальна. І волонтери, громадські організації, які тут будуть знаходитись, будуть комунікувати з нашим департаментом соціального захисту, з управлінням у справах дітей. Це, в свою чергу, допоможе і міській владі включатися до нагальних проблем, які потрібно вирішувати.”

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

Центр жіночого лідерства: можливості для жінок під час війни

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Центр жіночого лідерства: можливості для жінок під час війни

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua