Воював на найгарячіших напрямках – на фронті загинув мешканець Запорізької області

05 вересня 2024 р. 12:25

05 вересня 2024 р. 12:25


Запорізька область втратила ще одного мешканця у війні

На одному з найгарячіших напрямків загинув захисник з Петропавлівки – Анатолій Муха. Про втрату стало відомо 4 вересня. Про це повідомили в Широківській територіальній громаді.

Зазначається, що Анатолій працював на будівництвах, а у вільний час любив поратися з електрикою. За словами Дар’ї, коханої захисника, чоловік завжди все ремонтував по дому і ніколи не відмовляв односельчанам у допомозі. Пара була знайома з самого дитинства.

У 2024 році чоловік встав на захист країни. Був на одному з найгарячіших напрямків – Донецькому. При цьому чоловік не припиняв підтримувати рідних, а Дар’ї обіцяв, що як повернеться, то вони офіційно одружаться.

На жаль, на Донецькому напрямку захисник провів свій останній бій, під час якого отримав не сумісні з життям поранення.

Воював на найгарячіших напрямках – на фронті загинув мешканець Запорізької області

У захисника залишилися мати, двоє дітей, сестра, двоє братів, один з яких також боронить нашу державу від російської навали.

«Команда Широківської громади висловлює щирі співчуття рідним та близьким Анатолія. Спочивай з миром, герою!», – йдеться в повідомленні.

Раніше ми писали, що на Донецькому напрямку загинув рятувальник із Запоріжжя . Андрій Сирніков був головним майстер-сержантом служби цивільного захисту. Андрію назавжди залишиться 44 роки.

Також ми розповідали, що на фронті загинув працівник АТ "Запорізький Завод Феросплавів", машиніст крана Владислав Кузьмін . Владислав Кузьмін працював на феросплавному заводі з 2010 року. На захист України став 7 червня 2023 року. Останні дні життя Владислава пройшли на Бахмутському напрямку, який є одним з найгарячіших, зважаючи на щодобову кількість бойових зіткнень.

Воював на найгарячіших напрямках – на фронті загинув мешканець Запорізької області

Джерело: zprz.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua