До 12 років тюрми – у Запоріжжі судитимуть трьох наркоділків

06 вересня 2024 р. 09:53

06 вересня 2024 р. 09:53


Трьох запоріжців судитимуть за продаж наркотиків

Зазначається, що наприкінці березня наркоділки продавали заборонені речовини на території обласного центру за допомогою телеграм-каналу з алгоритмом чат-боту. Їхній дохід щотижня становив близько пів мільйона гривень.

Поліція встановила, що організатором «бізнесу» виявився 39-річний запоріжець, який адміністрував телеграм-канал, приймав замовлення, фасував «товар» та вів бухгалтерію. Двоє його посібників, 32-х років, розповсюджували «закладки» по місту. Зловмисники суворо дотримувались заходів конспірації - для своєї протизаконної діяльності спеціально орендували будинок. Замовлення вони приймали виключно через месенджер та пересувалися містом на непримітних автівках.

При обшуках за місцями мешкання злочинців виявили та вилучили більше 250 сліп-пакетів з майбутніми «закладками» та два пакети вагою понад 200 грамів з синтетичним наркотиком - Альфа-PVP, а також «чорну бухгалтерію», банківські картки, планшетні та мобільні пристрої, за допомогою яких здійснювалась діяльність нарко-каналу

Наркоділків затримали і повідомили їм про підозру у вчиненні злочину. Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували до суду обвинувальний акт відносно трьох фігурантів.

За скоєне обвинуваченим загрожує до 12 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі поліція затримала двох підлітків, які спалювали машини військових. Хлопці придбали легкозаймисту речовину та вишукали у місті два автомобілі на чорних номерах, підпал яких вони погодили зі своїм куратором.

До 12 років тюрми – у Запоріжжі судитимуть трьох наркоділків

Джерело: zprz.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua