В Запорожье отменили изменение движения двух троллейбусов из-за ремонта

07 вересня 2024 р. 08:35

07 вересня 2024 р. 08:35


Сьогодні, 7 вересня, у Запоріжжі не будуть припиняти та змінювати рух тролейбусів маршрутів №9 та №17 по вулиці Сєдова через проведення ремонтних робіт на дорозі.

Про це повідомляє КП “Запоріжелектротранс”.

Зміни руху повинні були відбутись з 10:00 до 17:00.

Раніше ми писали , що у Запоріжжі 6 та 7 вересня мали відбутись зміни у русі громадського транспорту у зв’язку із ремонтом дорожнього покриття по вулиці Сєдова. Тролейбус №9 тимчасово мав припинити курсувати, а тролейбус №17 рухався би за новим маршрутом.

Курська операція вплинула на Запорізькій напрямок: як саме.

Росіяни використовують боєприпаси з отруйними речовини, щоб посилити роботу своєї артилерії. Найбільше таких випадків відбувається в Запорізькій області.

Мешканці прифронтових територій зможуть отримати кошти на закупівлю твердого палива для опалювального сезону. Йдеться про громади Запорізької, Сумської, Харківської, Херсонської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Миколаївської та Чернігівської областей.

6 вересня тенісист із Запоріжжя Максим Ніколенко здобув бронзову медаль на Паралімпійських іграх у Парижі. Медаль запоріжця стала другою для України в настільному тенісі.

У Запоріжжі вперше за майже три роки планують провести міжнародний кінофестиваль ЗІФФ. Він пройде з 20 по 22 вересня. На фестиваль можуть завітати запоріжці, аби переглянути стрічки Міжнародної та Національної конкурсних програм, а також спеціальні покази українських фільмів.

У Запоріжжі 14 вересня проведуть екскурсію під назвою “Містер Х Запоріжжя – джазмен, який змінив музику минулого століття”. Вона буде присвячена композитору Олександру Цфасману.

В Запорожье отменили изменение движения двух троллейбусов из-за ремонта

Джерело: www.inform.zp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua