Повний провал: окупанти підбили підсумки туристичного сезону у захопленому Бердянську

12 вересня 2024 р. 15:25

12 вересня 2024 р. 15:25


Бердянських підприємців знову зігнали «на килим», щоб обговорити черговий провальний курортний сезон.

Цьогоріч окупанти посилили тиск на власників туристичного бізнесу, люди мусили перереєструвати понад 300 обʼєктів і працювати за російським законодавством. Однак, підприємства та заклади все одно простояли напівпорожні. Деякі взагалі мусили зачинятись посеред сезону, бо відпочивальників не було зовсім, і працювали лише у збиток.

Окупанти заявляють, що Бердянськ відвідали близько 130 тисяч осіб, але ці «цифри потребують підтвердження». При цьому так званий «заступник міністра спорту і туризму Запорізької області» Віталій Карпунькін резюмує, що у порівнянні із тогорічним сезоном потік туристів зріс у п’ять разів. Показово, що на початку літа окупаційна влада анонсувала «пів мільйона туристів».

Для збільшення відпочивальників загарбники почали влаштовувати інформаційні тури для туристичних груп, проте за весь сезон їх приїхало всього три.

«Загарбники визнають, що це провал, але покладають марні надії на майбутні сезони. Для цього посилюють перемовини із профспілками так званих «ЛНР» і «ДНР»», — зазначає Вікторія Галіціна.

Раніше повідомлялось, що у захопленому Бердянську наприкінці провального туристичного сезону окупанти вирішили відкрити аквапарк .

Зазначимо, вже третій рік поспіль російські окупаційні чиновники розповідають про амбітні плани на переродження туристичної галузі на захопленому Азовському узбережжі. Втім насправді реальна ситуація далека від того, про що брешуть у російській пропаганді, подробиці — за посиланням .

Ворог дезінформує про плани України підірвати «брудну бомбу» та атакувати Запорізьку АЕС

Нова вілла Зеленського та шкільний курс про сексуальну орієнтацію: яку брехню ворожа пропаганда просувала у Запорізькій області

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram !

0

Повний провал: окупанти підбили підсумки туристичного сезону у захопленому Бердянську

Джерело: 1news.zp.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua