Загартовує дух та тіло: заняття з боксу у Запоріжжі

12 вересня 2024 р. 16:32

12 вересня 2024 р. 16:32


Спортивні школи Запоріжжя продовжують тренувальний процес – і до нього можна долучитись. Зокрема, щоденні тренування з боксу проводять у дитячо-юнацькій спортивній школі №6. Детальніше – у матеріалі.

На тренуваннях з боксу протягом чотирьох років займається 12-річний Іван Білий. Цим видом спорту його зацікавив дідусь, який раніше був також боксером. Хлопець зізнається: у боксі йому найбільше подобаються тренування та перемагати своїх суперників:

“Я вирішив займатися боксом тому, що я спробував много разних видів спортивних змагань, і мені більше всього сподобався бокс.”

Бокс, як і будь-який інший бойовий вид спорту, розвиває волю до перемоги, загартовує характер і сприяє набуттю почуття впевненості у своїх силах. Він вчить гідно протистояти супротивникові і не менш гідно програвати, зберігаючи повагу до себе та суперника. Класичний бокс вважається джентльменським видом спорту, адже б’ють лише ударною частиною кулака.

“Ми навчаємось і тренуємось боксу не для того, щоб когось ображати або когось зламати у процесі свого життя, а для того, щоб не дати можливості зламати себе, свої особисті переконання, своє понімання життя, для того щоб оставатися собою, – ділиться тренер-викладач з боксу ДЮСШ № 6 Сергій Валюнін. – Є діти, які тренуються для самозахисту, для того щоб мати впевненість в собі. У кожного своя власна мотивація для того, щоб займатись, тому усіх дітей, кожного з них, поважаємо, і намагаємось навчити бути краще, сильніше.”

Наразі у спортивній школі три групи з боксу – віком від 10 до 15 років. Після тренувань діти можуть додатково займатись спортом у тренажерному залі при школі, тренер зазвичай складає програму тренувань та рекомендує техніку.

“Я запрошую усіх дітей та юнаків приходити на тренування з боксу до нашого спортивного клубу. Тренування проходять кожен день з понеділка по суботу включно. Запрошуємо дітей та юнаків, приходь, та займайся разом з нами,” – закликає пан Сергій.

Нині в школі боксом займається близько 70 детей. Юні спортсмени готуються до змагань на першість у чемпіонаті Запорізької області у клубі «Бойові рукавички».

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

Загартовує дух та тіло: заняття з боксу у Запоріжжі

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Загартовує дух та тіло: заняття з боксу у Запоріжжі

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua