Запорізьких підприємців привітали з професійним святом

12 вересня 2024 р. 16:59

12 вересня 2024 р. 16:59


З нагоди професійного свята – Дня підприємця у Запоріжжі привітали представників малого та середнього бізнесу. Медалі, грамоти, пам’ятні відзнаки найактивнішим та найуспішнішим місцевим бізнесменам вручила секретар міської ради Регіна Харченко.

Під час робочої частини засідання Ради підприємців обговорили наявні варіанти підтримки. Серед них – державна Програма «Доступні кредити 5-7-9» для розвитку малого та середнього бізнесу. З літа цього року підприємці можуть отримати кредит на закупівлю когенераційних установок, які працюють на газу.

Також в рамках Програми місто компенсує підприємцям відсоткові ставки. Нині наданою можливістю скористалися понад 200 представників бізнесу. Кожному з них щомісяця компенсують у середньому 2 тисячі гривень, а до місцевого бюджету повертається 20 тисяч гривень у вигляді податків. Обговорили під час зустрічі також і зниження плати за землю, за прикладом Харкова.

“Міська рада відкрита до співпраці з бізнесом. Взаєморозуміння між владою та бізнесом – це запорука розвитку будь-якої громади, – наголошує секретар ЗМР Регіна Харченко. – Запорізький бізнес – це  неоціненний актив.”

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

Запорізьких підприємців привітали з професійним святом

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Запорізьких підприємців привітали з професійним святом

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua