Заміна трубопроводу по вул. Богдана Завади: роботи тривають

12 вересня 2024 р. 17:27

12 вересня 2024 р. 17:27


У поточному році працівники КП “Водоканал” виконали заміну понад 12 кілометрів водопровідних та каналізаційних мереж, майже 300 одиниць запірної арматури та 79 пожежних гідрантів. Тривають роботи і зараз.

Зокрема, комунальники працюють по вулиці Богдана Завади. Трубопровід тут не мінявся майже 50 років. Через це багато аварійних ситуацій в останні роки траплялось саме тут, а часті пориви загрожували вимиванням та провалами ґрунту з-під проїжджої частини. Комунальники планують замінити 470 метрів труб.

Роботи розподілили на 2 ділянки, наразі працюють на другій, найбільшій. Тут вже виконані земельні роботи, облаштовано тимчасовий водогін та зварено нові труби. Прокладатимуть поліетиленові труби діаметром 315 мм, які мають безперебійно слугувати ще щонайменше півстоліття.

“Після завершення робіт на цій ділянці переходимо на першу ділянку, – розповідає начальник ремонтно-будівельного цеху КП “Водоканал” Павло Репетун. – Там у нас роботи будуть пов’язані з прокладанням трубопроводу в каналі теплотраси, що буде трішки легше. Але там теж будуть земляні роботи з розкопкою. Не дуже велика довжина – 30 метрів десь.

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

Заміна трубопроводу по вул. Богдана Завади: роботи тривають

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Заміна трубопроводу по вул. Богдана Завади: роботи тривають

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua