У Запоріжжі розпочали підготовку до будівництва інклюзивних спортивних майданчиків

13 вересня 2024 р. 11:18

13 вересня 2024 р. 11:18


У Запоріжжі, у парку Героїв Національної Гвардії України, розпочали роботи з будівництва двох інклюзивних спортивних майданчиків. Для цього вже демонтували стару сцену та стелу, які були травмонебезпечними та не оновлювались понад 20 років.

Про це 12 вересня повідомили у Запорізькій міській раді.

У чому суть

Зазначається, що в парку Героїв Нацгвардії України, що знаходиться у Хортицькому районі, побудують два інклюзивні майданчики для занять спортом — один для дітей, інший для дорослих. Для цього почали роботи з очищення території:

"Парк вже почали приводити до ладу. Цього тижня демонтували аварійну сцену та стелу спільними зусиллями структурних підрозділів міськради. Прибрані обʼєкти були травмонебезпечними та не оновлювались понад 20 років", — йдеться у повідомленні.

Раніше Суспільне повідомляло, що у Запоріжжі планують збудувати декілька інклюзивних спортивних майданчиків у парках чотирьох районів міста. Ініціатива стала можливою завдяки співпраці міськради та USAID.

А що було раніше

Понад 300 мешканців Запорізької області різних вікових категорій та професій долучилися до щорічного патріотичного забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». Захід став символом вдячності та пам'яті про тих, хто віддав життя за свободу і незалежність України.

Реклама

У Запоріжжі розпочали підготовку до будівництва інклюзивних спортивних майданчиків

Джерело: gylyajpole.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua