У Мелітополі окупанти дозволили використання українських медикаментів і обладнання

13 вересня 2024 р. 12:39

13 вересня 2024 р. 12:39


Препарати, які залишилися на складах приватних підприємців, у різних аптеках і медорганізаціях у захоплених рф регіонах України, можуть використовуватися на цих територіях до закінчення терміну придатності.

Про це повідомив так званий керівник територіального органу Росздоровнагляду в Республіці Крим, місті Севастополі, Запорізькій і Херсонській областях Василь Клімов.

У чому суть

"Ці препарати до закінчення терміну придатності можуть використовуватися на нових територіях. Але вивезти їх і використовувати в інших регіонах не можна. Те саме стосується і медичних виробів, включно з рентген-обладнанням і томографами", — заявив Клімов.

Таким чином, рашисти визнали, що не лише крадуть будівлі і українські ліки, медтехніку та обладнання, але ще й заробляють на цьому промислі.

А що було раніше

Або життя з російським паспортом, або смерть: ворог на окупованих територіях розпочав третю хвилю паспортизації. На тимчасово окупованих територіях Запорізької області за розпорядженням гауляйтера Балицького окупанти запровадили медичний шантаж — змушують людей отримувати паспорт РФ, бо інакше відмовляються надавати медичну допомогу.

Реклама

У Мелітополі окупанти дозволили використання українських медикаментів і обладнання

Джерело: mltpl.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua