Морпіх з Мелітополя Олег Нечаєв повернувся з російського полону після двох років утримання

16 вересня 2024 р. 14:02

16 вересня 2024 р. 14:02


Після більш ніж двох років перебування в російському полоні, морський піхотинець Олег Нечаєв з Мелітополя нарешті повернувся в Україну, возз'єднавшись зі своєю родиною.

В чому суть

Олег Нечаєв, морський піхотинець з Мелітополя, був звільнений з російського полону після більш ніж двох років утримання. Його повернення стало довгоочікуваною подією для родини та друзів, які зустріли його зі сльозами радості та теплими обіймами.

На момент початку повномасштабного російського вторгнення в лютому 2022 року Олег перебував у Маріуполі, де і потрапив у полон. Ця подія стала початком довгого та складного періоду для його родини.

Дружина Олега особливо тяжко переживала полон чоловіка, що, за повідомленнями, призвело до серйозних проблем зі здоров'ям - у неї діагностували онкологічне захворювання.

Олег Нечаєв є єдиним представником 501-го батальйону 36-ї бригади, якого вдалося повернути в Україну. Інші військовослужбовці цього підрозділу, на жаль, все ще залишаються в полоні.

Що було раніше

Або життя з російським паспортом, або смерть: ворог на окупованих територіях розпочав третю хвилю паспортизації. На тимчасово окупованих територіях Запорізької області за розпорядженням гауляйтера Балицького окупанти запровадили медичний шантаж — змушують людей отримувати паспорт РФ, бо інакше відмовляються надавати медичну допомогу.

Реклама

Морпіх з Мелітополя Олег Нечаєв повернувся з російського полону після двох років утримання

Джерело: mltpl.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua