Ексдепутатка Запорізької облради засуджена до трьох років тюрми за співпрацю з росією

19 вересня 2024 р. 18:15

19 вересня 2024 р. 18:15


Ще одну зрадницю із Запорізької області засудили

Ексдепутатку Запорізької облради Ніну Гурську засудили до трьох років тюрми за співпрацю з окупаційною владою. Про це стало відомо з вироку суду.

Зазначається, що до повномасштабного вторгнення рф в Україну Ніна Гурська обіймала посаду директорки санаторної школи-інтернату в м. Кам’янка-Дніпровська.

Жінка добровільно погодилась на співпрацю з рф. Вона оновила програму викладання з використанням російських підручників, відправляла педагогів у окуповану Євпаторію для «підвищення кваліфікації».

Ніну Гурську визнано винною у колабораційній діяльності. Їй призначене покарання у виді 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах влади і місцевого самоврядування, а також займатися будь-якою діяльністю, пов`язаною з освітнім процесом строком на 15 років.

Раніше ми писали, що у Запоріжжі затримали чоловіка , який передав ворогу інформацію про переміщення українських захисників. Мешканець міста Запоріжжя підтримував військову агресію рф проти України та завзято інформував ворога про зосередження українських захисників та воєнної техніки в Запоріжжі.

Ексдепутатка Запорізької облради засуджена до трьох років тюрми за співпрацю з росією

Джерело: zprz.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua