Начальник Бердянської РВА Олексій Бакай заявив, ще не буде подавати у відставку через підозру сину

20 вересня 2024 р. 20:02

20 вересня 2024 р. 20:02


Начальник Бердянської районної військової адміністрації Олексій Бакай прокоментував затримання молодшого сина через підозру у пособництві державі-агресору

Через тиждень після затримання свого сина Дмитра через підозру у пособництві державі-агресору голова Бердянської районної державної адміністрації Олексій Бакай зробив заяву. Він відкидає будь-які звинувачення та заявляє, що це «щирі друзі» влаштували такий «сюрприз» його родині:

"Шановні земляки!
Останніми днями у ЗМІ та соціальних мережах з’явилося чимало повідомлень стосовно обшуків, затримання та висунення підозр моєму синові і закидів щодо мене особисто. Сталося те, що сталося… Впевнений, що компетентні органи розберуться і приймуть справедливе рішення. Гадаю, що саме цього бояться «щирі друзі», які влаштували такий «сюрприз» нашій родині. Тож, кому все це потрібно і для чого, для мене зрозуміло.

Я - сильний! Але все, що нас не вбиває, робить ще сильнішими.
Ні син, тим паче я ніколи не були і не будемо колоборантами! Я пишаюся потужною командою Бердянського району, яка зі мною працює і довіряє мені. Маю честь і гідність, тому коли б відчував хоч крихту вини за собою, в мене вистачило би совісті особисто подати заяву про звільнення, щоби не підводити Президента України Володимира Зеленського і голову Запорізької обласної державної адміністрації Івана Федорова.
Слава Україні!"

13 вересня депутата Бердянської міськради від Оппоблоку Дмитра Бакая було затримано, то оголошено про підозру.

Реклама

Начальник Бердянської РВА Олексій Бакай заявив, ще не буде подавати у відставку через підозру сину

Джерело: primorka.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua