Окупанти заявили, що судитимуть бердянця Віктора Бондаренка за злочини, які він не робив

20 вересня 2024 р. 20:28

20 вересня 2024 р. 20:28


Окупанти звинувачують бердянця Віктора Бондаренка у диверсії на ЛЕП

Ми вже писали про бердянця Віктора Бондаренка, якого переслідували та зрештою затримали каральні органи окупантів . Він на початку окупації активно займався волонтерською діяльністю та допомагав людям. Через це та його проукраїнську позицію, окупанти його затримували декілька разів.

Останній раз прийшли, щоб заарештувати за те, що він нібито причетний до підриву ЛЕП та насосної станції. Цікаво, що окупанти тоді спростовували, що ЛЕП було підірвано та розповідали про те, що відключення світла сталося через негоду. Але карну справу завели та почали шукати винних.

Віктор, за словами друзів, дуже добра та віруюча людина, нічого поганого зробити не міг.

"Слідчий експеримент" який нібито проводили окупанти Фото: Скріншот з телеграм-каналів окупантів

Тим не менш, 20 вересня рашисти заявили, про те, що змогли добитися з нього зізнання та тепер будуть його судити за злочини, які він ніколи не робив.

Окупантам конче потрібно показати, що вони успішно борються зі спротивом саме в Бердянську, бо місто вже третій рік упевнено несе славу партизанського осередку.

Окупанти затримали Віктора 5 травня, коли він гуляв з собакою біля свого дому у Бердянську, собаку родини знайшли сусіди повішаною на заборі сусіднього будинку.

Реклама

Окупанти заявили, що судитимуть бердянця Віктора Бондаренка за злочини, які він не робив

Джерело: primorka.city