Що подивитися - добірка цікавих фільмів про пограбування

20 вересня 2024 р. 22:17

20 вересня 2024 р. 22:17


Сьогодні розповідаємо про чотири цікавих фільми

У п'ятницю традиційно радимо фільми, які варто подивитися. Сьогодні розповідаємо про фільми-пограбування. Читайте нашу підбірку та обирайте для себе цікаві стрічки.

Ніл Макколі разом зі своїми спільниками проводить сміливі, але продумані пограбування в Лос-Анджелесі. Однак новачок призводить до неприємностей: в одному з нападів один з бандитів випадково вбиває охоронця. Розслідування передають досвідченому лейтенанту Вінсенту Ханну. Тим часом Ніл не може продати вкрадені цінні папери, тому залишає себе та команду без грошей. Їм потрібно організувати нове пограбування або залягти на дно. Але злочинці обирають ризикнути.

У Бостоні двоє незнайомців - розлучений ветеран Рорі та колишній злочинець Коббі - отримують пропозицію пограбування. У ніч виборів корумпований мер міста організовує святкування на пристані, де отримує хабарі. Місцеві мафіозі залучають Рорі, Коббі та Скальво, щоб викрасти гроші до прибуття броньованого автомобіля. Троє чоловіків проникають через кухню ресторану, але виявляють, що захід переповнений людьми.

Патрік Хілл нещодавно влаштувався охоронцем у компанію Fortico, яка перевозить мільйони доларів готівкою по Лос-Анджелесу. Колеги зустрічають його глузуваннями, а начальник сумнівається в його здібностях. Однак все змінюється, коли Патрік самотужки зриває спробу пограбування, спокійно розправляючись з нападниками.

Це шокує його колег, а начальник Террі починає підозрювати, що в Патріка є щось незвичайне - якесь таємниче минуле, яке спонукало його до цієї роботи, і він готовий досягти своїх цілей за будь-яку ціну.

У дитинстві Майлз потрапив у жахливу аварію. З того часу в нього постійно дзвонить у вухах, який він глушить музикою. Дорослий Майлз став на криву доріжку - став водієм та потрапив у кримінальний світ, де отримав прізвисько "Малюк". Він допомагає грабіжникам втікати з місця подій.

Майлз вирішує піти з кримінального світу, коли закохується в офіціантку Дебору. Однак, ватажок банди не хоче так просто відпускати хлопця. До того ж хтось зливає інформацію про пограбування поліції. Підозри падають на Майлза і за ним починають полювати.

Раніше ми публікували підбірку фільмів про космос.

Що подивитися - добірка цікавих фільмів про пограбування

Джерело: zprz.city