У Запоріжжі тривають роботи з догляду за зеленими зонами: центральний проспект прикрасять липи

16 жовтня 2024 р. 15:09

16 жовтня 2024 р. 15:09


У Запоріжжі тривають осінні роботи з догляду за зеленими зонами. Працівники «Зеленбуду» та КП «Титан» в усіх районах міста прибирають, навантажують та вивозять опале листя, виконують формувальну обрізку чагарників та дерев, доглядають за квітниками, трояндами та зеленими насадженнями, виконують роботи з подрібнення гілля, викошують зелені зони, ремонтують лавки та гойдалки тощо.

Про це повідомляють у Запорізькій міськраді.

У чому суть

Як повідомляють у Запорізькій міськраді, центральний проспект Запоріжжя прикрасять липи. 50 нових дерев будуть висаджені в Олександрівському районі. «Зеленбудівці» вже почали висадку лип на проспекті Соборному – зокрема, дерева вже з’явилися біля площі Вернадського.

Також з початку тижня роботи активно проводилися на вулиці Жаботинського та в сквері Зв’язківців у Вознесенівському районі; сквері по вулиці Бочарова та вулиці Іванова Шевченківського району; на вулиці Сергія Синенка та в скверах і парках Дніпровського району; парку ім. Гагаріна та вулиці Володимира Українця у Комунарському районі; на площі Фестивальній; у парку Поколінь у Хортицькому районі; парках і скверах Заводського району; у парку Перемоги, на Центральному пляжі.

Ці заходи спрямовані на підтримку та покращення зовнішнього вигляду міста, створення комфортних умов для відпочинку та прогулянок мешканців і гостей Запоріжжя.

А що було раніше

12 жовтня, під час авіаційної атаки один з ворожих снарядів влучив по території острова Хортиця.

Реклама

У Запоріжжі тривають роботи з догляду за зеленими зонами: центральний проспект прикрасять липи

Джерело: gylyajpole.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua