Багатоквартирні будинки Запоріжжя готуються до опалювального сезону

16 жовтня 2024 р. 16:17

16 жовтня 2024 р. 16:17


Профілактичні роботи та часткові ремонти виконують і працівники “Запоріжремсервісу”. Перевірки щодо стану системи опалення виконуються спільно з фахівцями Міських теплових мереж. Підготовчі роботи тривають і дотепер.

Так, у будинку по вулиці Шевченка, 8 після попереднього обстеження комунальники виконали заміну запірних арматур. Оскільки опалювальна система завжди  під тиском, то може виходити з ладу, кажуть фахівці. Тривалість експлуатації нового обладнання – від 3 до 6 років.

“Перевірка відбувається в усіх системах опалення з закінчення попереднього опалювального сезону, вона вже починається, все перевіряється, – розповів провідний інженер мереж КП “Запоріжремсервіс” Даниїл Грипась. – Були заплановані заміна запірної арматури, засувки, також профілактичні заходи, заміна збросняків, змащування штоків на засувках…”

“З травня по жовтень фахівці “Запоріжремсервісу”, виробничих підрозділів, замінили понад 170 метрів трубопроводів, – каже прессекретарка КП “Запоріжремсервіс” Лідія Гвілава, – встановили 580 одиниць запірної арматури, але підготовка до осінньо-зимового періоду включає роботи не лише на системах опалення. Це і роботи на інших інженерних мережах, це герметизація міжпанельних швів. Загалом понад 30 видів робіт.”

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

Багатоквартирні будинки Запоріжжя готуються до опалювального сезону

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

Багатоквартирні будинки Запоріжжя готуються до опалювального сезону

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua