У Запоріжжі тимчасово змінять рух трамваю – як надовго

17 жовтня 2024 р. 14:09

17 жовтня 2024 р. 14:09


Через ремонт призупинять рух трамваю

Завтра, 18 жовтня, з 9:00 до 14:00, у Запоріжжі будуть проводитись роботи із заміни стрілочного переходу на трикутнику «Дніпроспецсталь». У зв’язку із цим будуть зміни у русі трамваю №3. Про це повідомили у Запорізькій міській раді.

Запоріжців попереджають, що через це у зазначений період буде тимчасово призупинено рух трамвайного маршруту №3 на ділянці від зупинки «вул. Діагональна» до кінцевої зупинки «Запоріжжя Ліве».

Рух трамвайного маршруту №3 буде організовано за маршрутом «Вокзал Запоріжжя-І – «Запоріжцирк».

Раніше ми писали, що у Запоріжжі тиждень тривали роботи з благоустрою . У Заводському районі Запоріжжя прибрали стихійні сміттєзвалища та провели кронування дерев. Вдалося прибрати також одне аварійне дерево.

Також ми писали, що проїзд через греблю Дніпрогесу буде закритий до 18 жовтня . Там проводяться ремонтні роботи, через що більшу частину дня водіїв просять користуватися об’їзними шляхами. Об’їзд можна здійснювати через Арковий міст на острів Хортиця (вул. Величара - вул. Січі - вул. Антона Незоли, також відома як Таганська), а також через нові мости та міст імені Преображенського.

У Запоріжжі тимчасово змінять рух трамваю – як надовго

Джерело: zprz.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua