У Запоріжжі запрацював перший «підземний» сервісний центр МВС. Які послуги там пропонують

18 жовтня 2024 р. 09:52

18 жовтня 2024 р. 09:52


В підземному просторі установи в Запоріжжі працюватимуть 20 інспекторів двох сервісних центрів МВС та надаватимуть до 300 послуг на день жителям всієї Запорізької області.

Про це повідомили у Запорізькій обласній адміністрації.

У чому суть

За даними ОВА, центр побудовано «практично з нуля, буквально за 5 місяців».

В «підземному» сервісному центрі МВС можна отримати або обміняти посвідчення водія, зареєструвати транспортний засіб, замовити індивідуальний номерний знак. Єдиний виняток – складання теоретичного іспиту.

«Оскільки екзаменаційний клас розташований не в укритті, то надання цієї послуги відбувається наступним чином. Якщо людина розпочала іспит і пролунало сповіщення про повітряну тривогу, вона має можливість закінчити іспит. Якщо ж сигнал тривоги пролунав до початку складання теоретичного іспиту, то всі чекають закінчення тривоги, а після цього розпочнеться іспит», – зауважила секретар міської ради Регіна Харченко.

Всього в Україні створений вже 21 «підземний» центр. Вони працюють у Харківській, Сумській, Одеській, Чернігівській та Донецькій областях.

А що було раніше

У Запоріжжі на вулиці Перемоги, 117Б розпочали роботу адміністратори Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) Гуляйпільської міської ради. ЦНАП працює з понеділка по п'ятницю та надає широкий спектр послуг, включаючи реєстрацію місця проживання та видачу витягів з реєстру територіальної громади.

Реклама

У Запоріжжі запрацював перший «підземний» сервісний центр МВС. Які послуги там пропонують

Джерело: gylyajpole.city

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua