У Запоріжжі відкрили перші сервісні центри МВС в укритті

18 жовтня 2024 р. 15:54

18 жовтня 2024 р. 15:54


Два територіальних підрозділи нині працюють у Хортицькому районі та розташовані у сусідніх приміщеннях. На місці можна отримати 90% наявних у МВС послуг.

“Ми розуміємо, що безпека наших працівників і наших відвідувачів це завдання номер один і для того ми сьогодні зробили певний крок і відкрили два територіальних сервісних центра в безпечних умовах. Відсьогодні тут можуть  отримувати послуги реєстрації, перереєстрації, отримання посвідчень водія  або обміну посвідчення водія щоденно, як і мешканці міста Запоріжжя так і мешканці будь-яких громад. Ми будемо додавати ці послуги постійно під час робочого дня, з 8:00 до 17:00.”

У безпечному підземному сервісному центрі кажуть: надаватимуть до трьохсот послуг на день. Побудували  територіальні підрозділи МВС з нуля силами відповідального бізнесу, буквально за 5 місяців.

Нагадаємо, нині в Україні 21 сервісний центр працює саме в укриттях. Така ініціатива вже була втілена в життя у Харківській, Сумській, Одеській, Чернігівській та Донецькій областях.

“Для нас вкрай важливо в прифронтовому регіоні надавати весь можливий спектр послуг в безпечних умовах, не дивлячись на ті загрози, які є, – зауважив голова ЗОВА Іван Федоров. – І я радий, що сьогодні він більш доступний, розмістився в укритті й не буде зупиняти свою діяльність на час повітряних тривог, і буде надавати весь спектр послуг.”

Оперативну інформацію про ситуацію читайте у нашому телеграмі

У Запоріжжі відкрили перші сервісні центри МВС в укритті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter .

У Запоріжжі відкрили перші сервісні центри МВС в укритті

Джерело: tvmtm.online

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua