Забив до смерті через сварку - у Запоріжжі чоловік вбив приятельку

22 жовтня 2024 р. 19:16

22 жовтня 2024 р. 19:16


Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

У Запоріжжі сталося вбивство - 36-річний чоловік до смерті забив свою 41-річну приятельку через сварку. Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції у Запорізькій області.

До поліції звернувся мешканець міста та повідомив, що його дружина щезла кілька днів тому. Три дні вона не виходила на зв'язок після того, як пішла з дому. Поліція розпочала пошуки жінки - опитала знайомих, визначило коло спілкування та ймовірне місце її знаходження.

Так правоохоронцям вдалося з'ясувати, що жінка пішла до квартири свого товариша, але звідти більше не повернулася. Прибувши за адресою, поліцейські виявили тіло жінки з множинними травмами.

Вдалося встановити, що її приятель, який вже неодноразово був судимий за тяжкі злочини, в результаті сварки забив жінку до смерті. Після цього він планував позбутися тіла, однак, не встиг.

Поліцейські затримали зловмисника та повідомили йому про підозру у вчиненні умисного вбивства. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Поки йде досудове розслідування, чоловіка тримають під вартою.

Раніше ми розповідали, що у Запоріжжі поліцейські затримали двох містян, які намагалися вбити своїх знайомих .

Забив до смерті через сварку - у Запоріжжі чоловік вбив приятельку

Джерело: zprz.city