Стартував бета-тест програми “Національний кешбек”: як він буде працювати

04 вересня 2024 р. 14:16

04 вересня 2024 р. 14:16


З 2 вересня в Україні стартував бета-тест програми «Національний кешбек», яка дозволяє отримувати 10 % кешбеку за купівлю товарів українського виробництва.Максимальна сума кешбеку – це 3000 гривень.

Про це пише “Галка” із посиланням на Івано-Франківську обласну держадміністрацію.

Кешбек нараховується у магазинах мереж Аврора Мультимаркет, АТБ-Маркет, NOVUS, ЕКО маркет, VARUS, OKKO, Мережа АЗК «WOG», Укрнафта, Аптека АНЦ та інших. Всього до програми приєдналися понад 600 локальних виробників з асортиментом близько 38 тисяч товарів, серед яких харчові продукти, ліки, одяг, побутова хімія, будівельні матеріали, меблі та інші товари українського виробництва. Кешбек не нараховується на підакцизну продукцію (пальне, тютюн, міцний алкоголь).

Як взяти участь у програмі?

  • Реєстрація: Зареєструйтесь через сайт або мобільний застосунок одного з банків-учасників (ПриватБанк, Sense Bank, ПУМБ, Абанк, Глобус Банк, UKRSIBBANK BNP Paribas Group, Акордбанк) або зверніться до відділення банку. Для отримання кешбеку потрібно відкрити картку (віртуальну чи фізичну).
  • Вибір карток: Визначте картки, з яких будуть здійснюватися оплати за товари, та дайте згоду на передачу даних про транзакції. Ваші персональні дані залишаються захищеними.
  • Оновлення застосунку Дія: Після оновлення оберіть послугу «Національний кешбек» та додайте створену картку до програми.

Координатором програми є Міністерство економіки України. Проєкт  підтримує Міністерство цифрової трансформації, Державної податкової служби України, Ощадбанку та уповноважених банків. Технологічним партнером виступає міжнародна платіжна система Mastercard, а операційним партнером — компанія Visa.

Стартував бета-тест програми “Національний кешбек”: як він буде працювати

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua