Відбудеться пресконференція активістів Громадської ініціативи за вільний простір довкола Івано-Фраківського міського озера та створення Парку ветеранів

04 вересня 2024 р. 16:32

04 вересня 2024 р. 16:32


18 та 27 серпня 2024 року поблизу міського озера Івано-Франківська відбулися Збори громадської ініціативи за збереження вільного простору від забудови на міському озері Івано-Франківська та створення Парку ветеранів.

Пише Голос-Інфо

На зборах були присутні 300 мешканців Івано-Франківська, які одноголосно проголосували за збереження вільного простору від забудови на міському озері Івано-Франківська, напроти вул. Гурика – Південний Бульвар («Чубі Бум») та створення Парку ветеранів на площі 4 гектари.

На них громадськість прийняла звернення до Генерального прокурора щодо перевірки законності забудови поблизу міського озера, керівника ВО “Свобода” щодо політичної оцінки дій міського голови Руслана Марцінківа та фракції цієї політичної партії у міській раді у питанні прийняття ними рішень відносно забудови навколо міського озера, а також до Івано-Франківської міської ради щодо скасування її рішення про проведення інвестиційного конкурсу забудови земельної ділянки поблизу міського озера.

До міської ради надіслано та зареєстровано, окрім звернення, відповідний проєкт рішення з цього питання.

У звʼязку із тим, що незважаючи на актуальність та болючість питання збереження вільного простору довкола міського озера та створення Парку ветеранів це питання у ЗМІ не достатньо висвітлено.

Запрошують на пресконференцію представників медіа, блогерів, громадських активістів та небайдужих мешканців Івано-Франківської ТГ.

  • Час пресконференції: 5 вересня 2024 року, 10:00 год.
  • Місце проведення: м. Івано-Франківськ, вул. Михайла Грушевського, 21 площа перед входом у міську раду.

Організатори пресконференції:

  • ГО «Небайдужі франківчани»
  • ГО «Народна рада Прикарпаття»
  • ГО ІВУВ АТО «Воїн України»

Контакти: 067 3423 434, електронна пошта kozakbv@gmail.com.

Відбудеться пресконференція активістів Громадської ініціативи за вільний простір довкола Івано-Фраківського міського озера та створення Парку ветеранів

Джерело: www.golosinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua