В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки за образу матері загиблого воїна

07 вересня 2024 р. 10:19

07 вересня 2024 р. 10:19


В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки № 22 після інциденту, під час якого він некоректно поводився з матір’ю загиблого військовослужбовця. Про це повідомила сама жінка, Любов Олійник, у коментарі Суспільному.

WestNews розповідає про випадок детальніше.
Інцидент стався 4 вересня, коли Любов Олійник поверталася з клініки і сіла в маршрутку № 22. " Зайшла в автобус і запитала, чи можна проїхати по посвідченню. Водій на мене так подивився, а я продовжила: я — мати полеглого воїна. На що він відповів: "Мене вже нудить від тих посвідчень". Я питаю: вас нудить від тих посвідчень? А від війни вас не нудить? Подякуйте Богу, що мій син загинув, а ви щасливо їздили в автобусі ", — розповідає Любов Олійник.

Через реакцію водія громадського транспорту жінка розплакалася.

" А він мені: "Ще й плаче тут, ще й розплакалася тут! " — цитує водія Любов Олійник.

Любов Олійник вирішила оприлюднити поведінку водія у Facebook, що привернуло увагу громадськості. Також інший син звернувся до міської ради, після чого перевізнику було запропоновано викликати водія для особистих вибачень перед жінкою. Однак Любов Олійник відмовилася від зустрічі, вважаючи, що краще провести з водієм роз’яснювальну бесіду, щоб такі випадки не повторювалися.

Керівництво підприємства, яке обслуговує маршрут № 22, швидко відреагувало на ситуацію. Директор Дмитро Гринишин повідомив, що водія звільнено. Незважаючи на те, що син постраждалої запропонував обмежитися роз’яснювальною роботою, керівництво вирішило припинити трудові відносини з водієм, підкресливши, що це перший подібний інцидент на цьому маршруті.

Голова Спілки перевізників Олег Стахів зазначив, що ситуація є неприпустимою і подібних випадків не повинно бути взагалі.

В Івано-Франківську звільнили водія маршрутки за образу матері загиблого воїна

Джерело: westnews.info (Івано-Франківськ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua