Трагедія на Коломийщині: смертельний наїзд на велосипедиста

07 вересня 2024 р. 14:19

07 вересня 2024 р. 14:19


У селі Матеївці, що на Коломийщині, сталася дорожньо- транспортна пригода зі смертельними наслідками. 5 вересня близько 11:40 до коломийських поліцейських надійшло повідомлення про наїзд на велосипедиста. За попередньою інформацією, 22-річна водійка автомобіля «Citroen Jumper», жителька Коломиї, здійснила наїзд на чоловіка, який рухався в попутному напрямку.

Повідомляє WN , покликаючись на сектор комунікації поліції Івано-Франківська.

Загиблим виявився уродженець Херсонської області, 1954 року народження. Чоловік раптово почав виконувати маневр ліворуч, що стало причиною аварії. На жаль, велосипедист загинув на місці.

Водійка пройшла перевірку на стан сп'яніння, яка показала, що вона була тверезою. Слідчі наразі з'ясовують усі обставини події в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Поліція Івано-Франківської області наголошує на важливості дотримання Правил дорожнього руху для уникнення подібних трагедій. Водіїв закликають бути обережними, дотримуватись безпечного швидкісного режиму, уникати ризикованих маневрів, а також постійно виявляти пильність при проїзді перехресть і пішохідних переходів. Велосипедистам, у свою чергу, рекомендують завжди використовувати засоби особистої безпеки, бути помітними на дорозі, дотримуватись правил руху і уникати керування у стані сп'яніння.

Трагедія на Коломийщині: смертельний наїзд на велосипедиста

Джерело: westnews.info (Івано-Франківськ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua