Світлана Онищук разом з командою ветеранів з Прикарпаття перебуває в Одесі

07 вересня 2024 р. 14:23

07 вересня 2024 р. 14:23


Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА разом з ветеранами відвідали інклюзивний пляж – простір, де є можливість комфортно відпочивати людям з інвалідністю, в тому числі й нашим захисникам після поранень, отриманих на війні. Відпочинок на морському узбережжі допомагає їм відновитись фізично, перезавантажитись емоційно.

Пише Голос-Інфо з посиланням на Івано-Франківську ОВА

Цей одеський пляж – чудовий приклад безбар’єрного простору, де облаштовано спеціальні пандуси, по яких можна безперешкодно спуститись до моря. Працює ліфт, а людей на кріслах колісних зустрічають електрокари.

Вивчається досвід Одещини з впровадження ветеранської політики. Сьогодні важливо, щоб усі інформація та послуги були доступними для наших оборонців та їхніх родин.

Власне, з цією метою обласна влада працює над відкриттям при Івано-Франківській облдержадміністрації Ветеранського хабу. В облаштованому просторі буде доступна вся інформація про державні гарантії, пільги, обласні програми та проєкти для ветеранів і їхніх рідних.

“Позитивний досвід кожної з областей має масштабуватись по всій країні. Адже він зосереджений на підтримку наших оборонців, які стояли на захисті держави, а нині повернулись до цивільного життя” , – підкреслила очільниця Прикарпаття.

Також на пляжі працює масажист-фізіотерапевт, який надає послуги військовим та людям з інвалідністю.

Світлана Онищук разом з командою ветеранів з Прикарпаття перебуває в Одесі

Джерело: www.golosinfo.com.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua