Прикарпаття приймає спортивні змагання ветеранів: "Звитяга нескорених" об'єднує захисників України

15 вересня 2024 р. 11:14

15 вересня 2024 р. 11:14


У серці Карпат, на Прикарпатті, відбулися масштабні спортивні змагання для ветеранів війни – "Звитяга нескорених". Подія зібрала 160 захисників України, які отримали поранення під час бойових дій, з різних куточків країни. Серед учасників — близько десяти представників Прикарпаття.

Розповідає WestNews , покликаючись на очільницю області Світлану Онищук.

Ветерани змагалися в адаптивних видах спорту, таких як ривок гирі, ейрбайк, веслування на тренажері, жим штанги лежачи та на максимум. Окрім спортивного духу, захід став частиною національного відбору на міжнародні змагання "Strong Spirit's Games", які відбудуться в жовтні в Мадриді в рамках фестивалю Арнольда Шварценеггера.

Організація змагань є важливою частиною підтримки ветеранів в Україні. Фізична активність та спортивні досягнення допомагають учасникам відновитися як фізично, так і психологічно, а також створюють умови для спілкування та обміну досвідом у ветеранській спільноті.

Змагання організовані ГО «Федерація стронгмену України» у співпраці з Міністерством у справах ветеранів, Міністерством молоді та спорту України, а також Івано-Франківською обласною державною адміністрацією.

Ця подія ще раз підтверджує важливість єдності та братерства серед ветеранів, а також державну підтримку в їхній реабілітації через спорт.

Прикарпаття приймає спортивні змагання ветеранів: "Звитяга нескорених" об'єднує захисників України

Джерело: westnews.info (Івано-Франківськ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua