Взуття оптом: на що звертати увагу при виборі підошви?

16 вересня 2024 р. 10:57

16 вересня 2024 р. 10:57


Під час покупки взуття дуже важливо звернути увагу на якість усього виробу. Адже від цього залежить довговічність моделі та її експлуатаційні можливості. Багато людей не приділяють увагу підошві, а саме матеріалу, з якого вона створена. Однак від цього показника залежить зручність та комфорт використання самого взуття. Придбати взуття оптом можна у магазині Парад Взуття paradobuvi.ua недорого.

Чому якісна підошва важлива?

Саме матеріал та дизайн підошви є ключовими аспектами, які впливають на зручність носіння взуття. У контексті спортивних моделей це особливо актуально. Адже платформа забезпечує амортизацію — пом'якшення удару об поверхню землі при інтенсивних фізичних навантаженнях. Таким чином, тренування не впливатимуть на стан суглобів. Гарне зчеплення з різними поверхнями запобігає ковзанню та падінню, що запобігає отриманню травм. Крім того, якісна підошва завжди збереже свої характеристики та привабливий зовнішній вигляд.

Будь-яке взуття опт доступне на ринку Одеса 7 км високої якості. Саме тут є жіноча, чоловіча та дитяча продукція.

Які матеріали варто вибирати для підошви на взуття оптом?

Матеріал робить положення ніг більш стійким, а поставу впевненою. На ринку можна зустріти використання таких якісних матеріалів для підошви як:

  • силікон;
  • поліуретан;
  • вуглеродиста гума;
  • дуралон;
  • термопластична гума.

Силікон застосовується у більшості жіночих моделей кросівок для фітнесу. Нога завжди буде добре охолоджуватися і не стомлюватися навіть після тривалих тренувань.

Поліуретан — один із найпоширеніших матеріалів. Він легкий, гнучкий, має хорошу амортизацію і зносостійкість. Відмінно підходить для спортивного взуття, кросівок і повсякденного взуття.

Вуглеводиста гума стійка до перепадів температур і не буде стиратися. Найчастіше її можна зустріти в екземплярах для бігу.

Дуралон виступає синтетичним матеріалом, проте він дуже пластичний і створює надійне зчеплення з поверхнею.

Термопластична гума поєднує в собі властивості гуми та пластика. Володіє високою зносостійкістю та гнучкістю. Часто використовується для підошв туристичного та робочого взуття. Але матеріал втратить свій первісний вигляд при температурі вище 70 градусів. Доставка будь-якої моделі можлива у Київ, Львів, Харків або інше місто України.

Купуйте взуття, яке забезпечить не лише стиль, але й довготривалий комфорт на кожен день.

Взуття оптом: на що звертати увагу при виборі підошви?

Джерело: firtka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua