Додому з полону повернувся оборонець Азовсталі, прикарпатець Іван Сметанюк

16 вересня 2024 р. 12:06

16 вересня 2024 р. 12:06


Стало відомо, що під час обміну, який відбувся 13 вересня, серед звільнених полонених є ще один прикарпатець, мешканець Городенківської громади Іван Сметанюк , пише КУРС .

Військовослужбовець Іван Сметанюк – уродженець села Рогиня Городенківської громади, повідомили на сторінці Городенківської міської ради.

У полон захисник потрапив 12 квітня 2022 року під час оборони Азовсталі у Маріуполі. Іван Сметанюк 29 місяців перебував у полоні.

Земляки вітають воїна на рідній українській землі. Також радістю поділилася у мережі дружина Анна Сметанюк:

“Мого коханого чоловіка звільнили з полону! Дякую всім, хто всі ці 29 місяців був поруч і допомагав мені триматися! Дякую тим, хто завжди відчував, що мені потрібна підтримка, і знаходив потрібні слова. Дякую всім, хто переживав за мого коханого чоловіка і завжди молився за його повернення!
Дякую всім, хто не знає Ваню особисто, але щиро радів зі мною, чекаючи весь цей час.

Я бажаю кожному дочекатися свою близьку людину! Чекаємо разом з вами! Ми з чоловіком завжди готові допомогти і підтримати кожного з вас”.

Подружжя Анна і Іван Сметанюк

Нагадаємо, серед повернених додому полонених – калушанин Сергій Гриців . Також з полону повернувся Андрій Плугаторик з Коломийщини .

КУРС писав, що 3 вересня відбувся 56-й обмін військовополонених – додому повернулись 49 українців . В суботу, 14 вересня, з російського полону повернулися ще 103 українці .

Ctrl + Enter

Додому з полону повернувся оборонець Азовсталі, прикарпатець Іван Сметанюк

Додому з полону повернувся оборонець Азовсталі, прикарпатець Іван Сметанюк

Джерело: kurs.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua