Сергій Жадан проведе творчу онлайн-зустріч для переселенців з Івано-Франківська

16 вересня 2024 р. 14:01

16 вересня 2024 р. 14:01


Відомий український письменник, музикант і громадський діяч Сергій Жадан запрошує переселенців з Івано- Франківська на онлайн-зустріч, яка відбудеться 16 вересня о 18:00 на платформі Гончаренко центру. Захід має на меті підтримати тих, хто через війну був змушений залишити свої домівки, та допомогти людям знайти нові ресурси для творчості й самовідновлення.

WestNews розповідає детально.

Організатори — Благодійний фонд Сергія Жадана та освітньо-культурна мережа Гончаренко центр — зазначають, що зустріч відбуватиметься в двох форматах: онлайн для всіх українців, незалежно від їхнього місця перебування, та офлайн у одному з українських міст.

«Війна забрала в багатьох українців домівки та близьких, змусила залишити рідні міста і порушила звичний життєвий ритм. Тому важливо триматися разом, відчувати підтримку, зберігати свою ідентичність і знаходити сили жити далі, творити й довіряти» , — говорить Сергій Жадан.

Учасники онлайн-формату отримають на електронну пошту посилання для підключення до трансляції після заповнення короткої реєстраційної форми. Зустріч буде інтерактивною, що дозволить переселенцям не тільки послухати поезію Жадана, але й поділитися власними думками та переживаннями. Щоб долучитися до події, достатньо заповнити коротку форму за цим посиланням .

Довідка

Благодійний фонд Сергія Жадана був заснований у 2017 році для популяризації української культури та підтримки творчих ініціатив. Гончаренко центр, заснований у 2021 році, є найбільшою всеукраїнською мережею освітньо-культурних просторів, яка надає безкоштовні ресурси для навчання і розвитку.

Сергій Жадан проведе творчу онлайн-зустріч для переселенців з Івано-Франківська

Джерело: westnews.info (Івано-Франківськ)

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua