До 25 000 грн: у Дії вже з’явилися державні гранти на навчання

16 вересня 2024 р. 14:20

16 вересня 2024 р. 14:20


Студенти, які вступили на контракт, цьогоріч уперше отримають грант, який покриватиме частину або всі витрати протягом навчання.

Гранти доступні студентам, які навчаються за денною або дуальною формою на бакалавра чи магістра медичного, ветеринарного, фармацевтичного спрямування.

Для тих, хто склав НМТ мінімум з двох предметів:
— на 150 балів грант буде 15 000+ грн
— на 170 балів — 25 000+ грн.

Сума гранту може бути більшою залежно від коефіцієнта (https://vstup.edbo.gov.ua/grants/). Наприклад, на спеціальність «Освіта / Педагогіка» коефіцієнт 1,5, тому сума гранту збільшиться в 1,5 рази.

Для університету грант — це стимул розвиватися, змінювати підхід, набирати якісний викладацький склад та боротися за студентів. А здорова конкуренція — шлях до розвитку.

Студент не матиме грошей фізично, але матиме сертифікат у Дії.

Для того, щоб отримати грант слід оновіти «Дію», у переліку документів знайти «Сертифікат на навчання» і натиснути «Отримати грант». Далі потрібно активувати грант «Дія.Підписом» від сьогодні до 5 листопада.

Згодом «Дія» сповістить, коли університет отримає гроші.

КУРС писав, що цьогоріч вступники з високими балами зможуть отримати гранти на навчання, – МОН . На початку вересня МОН відтермінувало подання заяв на отримання освітніх грантів і вивело їх у Дію.

Ctrl + Enter

До 25 000 грн: у Дії вже з’явилися державні гранти на навчання

До 25 000 грн: у Дії вже з’явилися державні гранти на навчання

Джерело: kurs.if.ua