Еммі-2024: відомо, які серіали цьогоріч стали найкращими (ФОТО, ВІДЕО)

16 вересня 2024 р. 18:02

16 вересня 2024 р. 18:02


Ввечері 15 вересня Американська телевізійна академія роздала нагороди 76 премії “Еммі”. Її вручали за найкращі досягнення телепрограм та серіалів у телевізійному сезоні 2023-2024 років.

Церемонія тривала у лос-анджелеському театрі LA Live Peacock. Ведучими церемонії нагородження стали батько і син Юджин і Ден Леві, зірки серіалу “Шіттс Крік” та лауреати премії “Еммі”, пише “ Галка ” з посиланням на УП “Життя”.

Тріумфатором вечора став серіал “Шьоґун” , що розповідає про боротьбу за владу у феодальній Японії. Загалом він здобув 18 нагород. Зокрема, в номінаціях Найкращий драматичний серіал , Найкраща режисура , Найкращий актор у драматичному серіалі (Хіроюкі Санада), Найкраща акторка у драматичному серіалі (Анна Саваї). Ще 14 статуеток шоу зібрало минулими вихідними, коли вручали “Еммі” в галузі креативних мистецтв (Creative Arts Emmyе). Нею відзначають художні та технічні досягнення.

Команда серіалу "Шьоґун"

Комедійний серіал “Ведмідь” , який був другим за кількістю номінацій, побив свій власний рекорд минулого сезону. Тоді він здобув 10 нагород, а цього разу – 11. Зірка цього серіалу Джеремі Аллен Вайт другий рік поспіль став Найкращим актором у комедійному серіалі.

Джеремі Аллен Вайт

Нагороду в номінації Найкращй мінісеріал здобув “Оленя” . Його автор та актор Річард Гедд отримав відзнаку за свою роль та сценарій, а Джессіка Ганнінг , яка грає його мучительку, – за найкращу жіночу роль другого плану.

Команда серіалу "Оленя"

Свою першу нагороду “Еммі” отримала акторка Джоді Фостер за роль в мінісеріалі “Справжній детектив: Нічна країна” . У серіалі вона зіграла начальника відділу поліції, який розслідує масове вбивство на дослідницькій станції на Алясці.

Джоді Фостер

Повний список переможців 76-ї премії “Еммі”:

Найкращий драматичний серіал – “Шьоґун”

Еммі-2024: відомо, які серіали цьогоріч стали найкращими (ФОТО, ВІДЕО)

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua