Під Бахмутом загинув військовий з Богородчанської громади Іван Кузан

19 вересня 2024 р. 18:58

19 вересня 2024 р. 18:58


Під Бахмутом на Донеччині у лютому 2023 року загинув військовий з Богородчанської громади Іван Кузан. Тільки зараз вдалося забрати тіло з окупованої території та за допомогою аналізу ДНК встановити особу загиблого. Сумна звістка прийшла у село Горохолина. Про це повідомив селищний голова Богородчан Ростислав Заремба, пише ПІК.

“Сиротами залишилися дві доньки, і молодша Злата народилася уже після загибелі батька. Коли ми забирали маму з дитиною з пологового відділення, то всі разом щиро сподівалися, що батько ще знайдеться і зможе обійняти свою донечку. Але на жаль, жорстока доля розпорядилася інакше”, – йдеться у повідомленні.

Попередньо у суботу, 21 вересня 2024 року, о 11 год. траурний кортеж з тілом полеглого захисника України прибуде до Богородчан, де на Алеї Героїв відбудеться почесна зустріч та панахида. Опісля кортеж вирушить до рідного с. Горохолина, де у неділю відбудеться чин християнського похорону.

“Хай рідна земля прийме зранене тіло, а Господь упокоїть його душу. Прошу всіх віддати належну шану нашому воїну і захиснику! Слава Україні! Героям Слава!”, – написав очільник Богородчан.

Під Бахмутом загинув військовий з Богородчанської громади Іван Кузан

Джерело: pik.net.ua