“Життя за диджитал-персонажів”: відому гру The Sims екранізують

20 вересня 2024 р. 02:22

20 вересня 2024 р. 02:22


Деталі сюжету з’являться наступного року, коли The Sims святкуватимуть своє 25-річчя.

Компанія, що випускає відеоігри, Electronic Arts та Amazon MGM Studios уже знімає фільм за мотивами гри — симулятора життя The Sims. У проєкті візьме участь компанія американської акторки Марґо Роббі. Про це повідомляє BBC, передає Суспільне Культура.

Декілька місяців ширилися чутки про зйомки стрічки на основі серії відеоігор The Sims, що почали виходити у 2000 році. Американська ігрова компанія Electronic Arts, що продюсувала The Sims, почала співпрацю з Amazon MGM Studios, щоб зняти стрічку.

Продукцією займалася американська компанія LuckyChap англійської акторки Марґо Роббі та англійська режисерка Кейт Геррон.

Сценарій створювала британська письменниця Брайоні Редман, одна з авторок сценарію останнього сезону “Доктора Хто”. Вона відмовилась коментувати участь у новому проєкті, однак проанонсувала, що деталі сюжету з’являться наступного року, коли The Sims святкуватимуть своє 25-річчя.

Що відомо про The Sims та чи вийдуть The Sims 5

Гру, що є симулятором життя з акцентом на особисте життя персонажів, розробила ігрова компанія Maxis, а продюсувала EA. Гра є однокористувацькою. Вона дає гравцям можливість “жити” за диджитал-персонажів, відомих як сіми. Геймплей дає керувати зовнішнім виглядом, поведінкою, стосунками, роботою та іншими аспектами віртуального життя персонажів. У грі можна купляти віртуальні будинки, змінювати там інтер’єр, мандрувати, взаємодіяти з сусідами.

The Sims стала одною з найуспішніших ігор за всю історію. 16 квітня 2008 року вона досягла позначки у 100 мільйонів проданих екземплярів.

Остання версія гри — The Sims 4, випущена у 2014 році та є безкоштовною для завантаження в застосунках Steam, Epic Games, EA.

Видання Variety опублікувало інтерв’ю з президенткою франшизи The Sims Кейт Ґорман, в якому та зізналася, що The Sims 5 не будуть створювати, однак компанія працює над DLC до The Sims 4, що матиме багатокористувацький режим із використанням інтернету.

“Життя за диджитал-персонажів”: відому гру The Sims екранізують

Джерело: gk-press.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua