Ticket to America: оформлення Green Card, U4U, візи

20 вересня 2024 р. 15:58

20 вересня 2024 р. 15:58


Багато українців мріють про можливість відвідати чи емігрувати до США. Втім цей процес може бути досить складним і заплутаним, враховуючи різні типи віз та складні правила імміграційної системи.

Онлайн сервіс Ticket to America пропонує українцям підтримку на кожному етапі візового процесу і не лише. Розгляньмо детальніше, чому варто скористатися допомогою професіоналів, і які послуги пропонує платформа.

Green Card: шанс на нове життя в США

Лотерея green card , офіційно відома як Diversity Immigrant Visa Program, — це щорічна програма, яка дає можливість іноземцям отримати статус постійного резидента США. Вона створена для підтримки різноманітності серед іммігрантів у США.

Green Сard документи США

Серед переваг, окрім постійного проживання в США:

  • офіційне працевлаштування;
  • оформлення водійських прав;
  • кредити на умовах резидентів;
  • отримання допомоги для нових мігрантів;
  • оформлення медичного страхування.

Як працює лотерея Green Card?

Щороку Державний департамент США організовує лотерею, в якій розігрується близько 55 000 віз. Що цікаво, в України найбільша квота серед європейських країн – 5 000 виграшів.

Учасники повинні відповідати ряду вимог, серед яких — бути громадянином країни, яка бере участь у програмі, мати середню освіту або її еквівалент, та відповідати іншим критеріям.

Процес подачі заявки досить простий, але вимагає точного заповнення всіх анкет та надання правильних документів. Втім навіть найнезначніша помилка може стати причиною відмови. На недопущенні цього, серед іншого, й спеціалізується команда професіоналів Ticket to America , завдяки яким 69 сімей дізналися про виграш в лотереї.

Реєстрація на розіграш триватиме з жовтня по листопад 2024 року. Результати ж — у травні 2025 року.

Програма Uniting for Ukraine (U4U): допомога українцям, які постраждали від війни

Програма Uniting for Ukraine (U4U) є частиною гуманітарних ініціатив уряду США, спрямованих на підтримку українців, які постраждали внаслідок російського вторгнення. Ця програма дозволяє українцям отримати тимчасовий прихисток у США на період до двох років, надаючи їм можливість жити та працювати на території країни.

Uniting for Ukraine U4U

Як працює програма U4U?

Програма передбачає, що громадянин або резидент США виступить спонсором для українця чи української родини, взявши на себе відповідальність за їх підтримку під час перебування в країні. Спонсори мають довести свою фінансову спроможність і заповнити спеціальні форми для подачі заявки на участь у програмі.

Після подачі заявки та її затвердження, учасники програми можуть легально в’їхати до США, де їм надається дозвіл на роботу і тимчасовий захист на період до двох років.

Візовий супровід: від консультації до отримання візи

Процес отримання візи може бути дуже стресовим та бюрократично складним. Ticket to America пропонує повний візовий супровід: від першої консультації до моменту отримання візи. Команда професіоналів допоможе підготувати всі необхідні документи, заповнити анкети, пояснить кожен крок процесу та допоможе у взаємодії з консульством США.

Один із найбільших плюсів співпраці з професіоналами – це можливість мінімізувати ризики. У той час як самостійна подача документів може містити багато потенційних помилок — робота з фахівцями гарантує, що все буде зроблено правильно та своєчасно. До того ж професіонали знають, як розв’язати нестандартні ситуації.

віза в США

Вебінари: як обрати візу та підготуватися до інтерв’ю

Ticket to America організовує вебінари, присвячені різним аспектам отримання візи. Це унікальна можливість для тих, хто планує поїздку до США, отримати інформацію з перших рук. Під час вебінарів експерти детально пояснюють, як правильно вибрати тип візи, залежно від цілей (туризм, навчання, робота чи переїзд), і дають цінні поради щодо підготовки до візового інтерв’ю.

Важливість вебінарів полягає в тому, що вони дозволяють уникнути найпоширеніших помилок. Необхідність правильного вибору візи не варто недооцінювати, адже неправильна заявка може призвести до відмови у візі. Крім того, під час інтерв’ю важливо не лише знати відповіді на запитання, але й розуміти, на що звертають увагу працівники консульства. Професійна підготовка до інтерв’ю підвищує шанси на позитивне рішення.

Уляна Воян

До речі, Уляна Воян — засновниця Ticket to America — є сертифікованим імміграційним провайдером в штаті Іллінойс. Відтак швидкі та якісні послуги можуть отримати й клієнти, які вже перебувають у США.

Ticket to America – це надійний партнер для кожного українця, який прагне відкрити для себе нові можливості в Америці.

*реклама

Ticket to America: оформлення Green Card, U4U, візи

Джерело: galka.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua