На Коломийщині затримали чоловіка, який викрав мотоцикл та збував наркотики

15 жовтня 2024 р. 14:43

15 жовтня 2024 р. 14:43


Поліцейські Коломийщини затримали прикарпатця за підозрою у зберіганні заборонених речовин та незаконному заволодінні транспортним засобом.

Фігурант викрав мотоцикл у мешканця Коломийського району. Поліцейські встановили правопорушника, а під час обшуку за його місцем проживання виявили заборонені речовини. Їх чоловік зберігав з метою збуту.

Напочатку вересня до коломийських поліцейських із заявою звернувся житель Отинії. Чоловік повідомив, що з його гаража невідомий викрав мотоцикл.

Поліцейські одразу ж розпочали розшук викрадача, опрацювали прилеглу територію та обстежили записи з камер відеоспостереження. Отримавши всю оперативну інформацію, поліцейські встановили особу причетну до злочину. Йдеться про 32-річного жителя Івано-Франківської громади. Викрадений транспортний засіб правоохоронці вилучили у родичів фігуранта.

У помешканні правопорушника слідчі провели обшук, де вилучили ще й заборонені речовини. Зокрема понад 70 зіп-пакетів із психотропною речовиною, схожою на «амфетамін», близько 20 зіп-пакетів із наркотичним засобом «канабіс» та інші речові докази протиправної діяльності.

Заборонені речовини чоловік зберігав з метою збуту. Все вилучене направили на експертизу.

Зловмисника затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення затриманому про підозри та обрання запобіжного заходу за скоєння кримінальних правопорушень, передбачених за ч. 2 ст. 289 та ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України.

Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом та незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

На Коломийщині затримали чоловіка, який викрав мотоцикл та збував наркотики

На Коломийщині затримали чоловіка, який викрав мотоцикл та збував наркотики

Джерело: gk-press.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua