У Калуші завтра стартує опалювальний сезон

16 жовтня 2024 р. 18:17

16 жовтня 2024 р. 18:17


Сьогодні прийняли рішення про початок опалювального сезону 2024-2025 років у Калуській міській територіальній громаді, пише КУРС з посиланням на Калуську міську раду.

КП «Калуська енергетична компанія», яка має договір із обласним центром гідрометеорології, отримала довідку про середньодобову температуру за три дні і прогноз погоди на наступні п’ять днів: прогнозують заморозки. Середньодобова температура за попередню добу — 4,9 градуса за Цельсієм. Це є підставою для того, щоб починати опалювальний сезон.

Опалювальний сезон розпочнуть із 17жовтня.

Заклади, які обігрівають котельні Калуської енергетичної компанії, отримають тепло швидше за тих, хто під’єднаний до надавача послуг централізованого опалення.

“Треба розуміти, що з певних причин гідравлічні випробування не були проведені, а лише опресовувалися до двох атмосфер, — наголосив міський голова Андрій Найда . — Відповідно, є загроза поривів. Проте сподіваємося, що їх не буде. Наразі діємо на випередження — розпочинаємо опалювальний період відзавтра, щоб у підприємства-надавача послуг централізованого опалення був запас часу для нормального запуску теплоносія в мережу”.

Важливо: для населення тариф на теплопостачання у Калуській громаді не зміниться і залишиться на рівні 2022 року. Тоді розпочав діяти мораторій на підвищення тарифів за опалення для населення.

КУРС писав, що центральне опалення у Франківську запускатимуть 2-3 тижні: де очікуються проблеми .

Ctrl + Enter

У Калуші завтра стартує опалювальний сезон

У Калуші завтра стартує опалювальний сезон

Джерело: kurs.if.ua

Завантажуєм курси валют від minfin.com.ua